Wat wij doen

Papegaaiduikers is een op maat gesneden talkshow van Jelte Posthumus en Anne Jan Toonstra.

Papegaaiduikers  zorgt voor een ideaal platform om elkaar te ontmoeten. Of het nu op een festival, beurs of congres is, rondom een theatervoorstelling, concert, lezing of training – een talkshow brengt de mensen samen. 

Met humor en relativeringsvermogen, maar altijd respectvol en goed geïnformeerd staat Papegaaiduikers garant voor prettige (na)gesprekken, discussies en verdieping.

Aan tafel!

Referenties

Sandra Grabs | Projectleider Platform GRAS/DAG

Voor de prijsuitreiking van de Dag van de Architectuur vroegen we het dynamische duo Jelte en Anne Jan, alias de Papegaaiduikers, voor de presentatie. Een hele fijne samenwerking en een zeer geslaagde uitreiking, los van de uitslag natuurlijk. Jelte en Anne Jan reageren snel, scherp en grappig maken makkelijk van creatieve ideeën realistische uitwerkingen. In de voorbereiding dachten ze constructief mee, pakten de opdracht op creatieve wijze op en speelde op briljante wijze met taal. Een goed op elkaar ingespeeld team die voor de juiste sfeer zorgde en iedereen met wie ze het podium deelden op zijn/haar gemak liet voelen. Veel dank voor een geslaagde avond!

Menno de Bree | spreker/filosoof

Genoeg van stijve dagvoorzitters en slaapverwekkende paneldiscussies op uw congres? Neem de Papegaaiduikers: interactief voorzitten en live groepsinterviews door een ingespeeld team. Snel, grappig, to the point. Boeiend om naar te luisteren, en, zo weet ik uit ervaring, boeiend om door hen on stage te worden uitgedaagd.

Nynke Oele | Producent Noorderzon Performing Arts Festival, zakelijk leider PeerGrouP

De Papagaaiduikers zijn in hun podiumpresentatie een stel uitbundige jonge honden. Nieuwsgierig, vrolijk en uitdagend gaan ze hun gasten te lijf met vragen en opmerkingen. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en betrekken het publiek op een leuke manier bij de diverse onderwerpen.

%d bloggers liken dit: